Economic

thumbs

Ministerul Economiei anunta ca Sistemul Energetic National functioneaza bine

23.03.2020, 16:16 Sursa: mediafax.ro

"In aceste momente nu exista probleme, iar Sistemul Energetic National functioneaza la parametri optimi. In fiecare companie s-au luat masurile necesare pentru a-i proteja pe angajati, care fac o munca esentiala in aceasta perioada de criza, pentru fiecare dintre noi", a declarat Virgil Popescu, conform unui comunicat de presa.

Totodata, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri le transmite un mesaj de multumire tuturor celor care fac ca Sistemul Energetic National sa functioneze fara sincope in aceasta perioada de criza.

"Este o categorie de profesionisti care efectueaza o munca vitala in aceasta perioada. Sunt ce care lucreaza pentru buna functionare a Sistemului Energetic National. Ei sunt cei care ne permit ca avem caldura in case, energie electrica si gaze, care acum sunt esentiale pentru spitale, dar si pentru fiecare roman in parte. Indiferent daca vorbim despre sectorul de productie, transport sau distributie, avem de-a face cu oameni cu un profund sentiment al datoriei si al responsabilitatii fata de comunitate. Munca lor este vitala in aceste momente si vreau sa multumesc fiecaruia in parte pentru devotamentul pe care-l dovedesc. Sunt o multime de eroi tacuti in aceasta perioada, care se afla in prima linie, care fac ca tara, societatea si economia sa functioneze cat de cat normal, iar noi le datoram macar un gand de recunostiinta", a declarat ministrul Economiei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare