Externe

thumbs

O britanica de 21 de ani a murit de coronavirus. Medicii spun ca nu avea alte afectiuni medicale

25.03.2020, 20:58 Sursa: mediafax.ro

Conform Sky News, o tanara din Marea Britanie infectata cu COVID-10 a murit, aceasta neavand nici o alta afectiune medicala si a devenit primul caz de acest tip. Anuntul a fost facut de mama ei pe retelele de socializare.
"Catre toti oamenii care cred ca este doar un virus banal, fiti cu bagare de seama. Vorbesc dintr-o experienta personala, iar asa zisul-virus a reusit sa-mi omoare fiica de 21 de ani. Nu avea alte probleme de sanatate adiacente. Apropiatii sunt indurerati si au trecut prin clipe groaznice. Suntem distrusi cu totii!" , a scris mama ei.
De asemenea, aceasta a facut un apel catre toti cetatenii sa respecte regulile impuse de Guvernul din Marea Britanie pentru a scapa cu bine de acest virus si pentru a-i incetini raspandirea.
"Va rugam, sa respectati regulile guvernamentale. Virusul nu se rapandeste de unul singur, ci oamenii il ajuta." , a mai adaugat mama tinerei.
Aproximativ 1.5 milioane de oameni din toata Anglia, care sunt considerati extrem de vulnerabili, au primit scrisori din partea Serviciului National de Sanatate care ii sfatuiesc sa ramana acasa cel putin 12 saptamani pentru a evita contractarea cu COVID-19.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare