Politic-Social

thumbs

Patriarhul Daniel a rostit o rugaciune speciala pentru incetarea epidemiei de COVID-19

25.03.2020, 20:41 Sursa: mediafax.ro

In predica de la finalul slujbei pe care a sustinut-o in Paraclisul "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe" din Resedinta Patriarhala, Patriarhul Daniel a insistat asupra rugaciunii de la finalul Acatistului Bunei Vestiri.

"Aceasta rugaciune este foarte folositoare mai ales in aceasta vreme in care toata lumea se confrunta cu pandemia, cu aceasta boala, cu acest inamic nevazut, dar care secera vieti omenesti si care introduce teama, frica in toti oamenii de pe glob", a aratat Daniel.

"Aceasta izolare si aceasta carantina nu trebuie sa fie considerata o insingurare, ci un prilej de a spori comuniunea, iubirea smerita fata de Dumnezeu si iubirea milostiva fata de semeni. Sa transformam perioada de criza medicala intr-una de intarire in credinta si sporire a dragostei!", comenteaza Patriarhul.

Patriarhul a incheiat slujba sustinuta duminica rostind o rugaciune speciala pentru incetarea noii epidemii, rugaciune care incepe cu cuvintele: "Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce esti bogat in mila si, cu purtarea Ta de grija cea inteleapta, ocarmuiesti viata noastra, asculta rugaciunea noastra, primeste pocainta noastra pentru pacate, opreste noua boala molipsitoare (noua epidemie), precum ai incetat pedepsirea poporului Tau in vremea regelui David".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare