Cultura si divertisment

thumbs

A murit fostul iubit al lui Jennifer Lopez. Avea 51 de ani

26.03.2020, 11:17 Sursa: mediafax.ro

David Cruz, fostul iubit din adolescenta al lui Jennifer Lopez, s-a stins la varsta de 51 de ani in spitalul Mount Sinai West, din Manhattan.
Potrivit TMZ , acesta a murit din cauza problemelor cardiace cu care acesta se confrunta: "A fost un om bland si un tata devotat, crescandu-si cu multa atentie baiatul sau vitreg care acum este in Marina. A fost fan al echipelor Yankees si Kincks. Iubea sa meraga la teatru cu mine. Mie cel mai mult imi placeau momentele in care cinam impreuna cu intreaga famili. Intotdeauna cand incheia un lucru pe care il faceam impreuna imi spunea ca ma iubeste.", a spus Isa, sotia sa, pentru TMZ.
David Cruz a cunoscut-o pe celebra artista in adolescenta, pe cand acestia aveau 16, respectiv 15 ani. Cei doi au fost intr-o relatie timp de 10 ani.

View this post on Instagram

Fallece ex novio de J.Lo David Cruz, quien durante 10 anos fue novio de Jennifer Lopez, murio el sabado en Nueva York a causa de una enfermedad cardiaca. Tenia 51 anos de edad. Cruz y Jennifer fueron novios durante la decada de los anos 80 y su relacion se extendio hasta mas alla de la mitad de los anos 90, justo antes de que ella filmara "Selena". Nunca se aclararon los motivos del fin del noviazgo. Un ano despues del estreno de la pelicula en l que Jennifer interpreta a "La reina del tex mex" se caso con el cubano Ojani Noa. Al momento de su deceso, Cruz tenia una relacion con una mujer llamada Isa, quien lo califico como "un hombre maravilloso, un guia y un pilar". J.Lo no ha hecho comentarios al respecto. #jlo #jenniferlopez #davidcruz #muerte #problemascardiacos #enfermedad #salud #amor #noviazgo #selena

A post shared by Revista aja??????????????￯ (@revista.aja) on

Mar 25, 2020 at 7:09am PDT

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare