Cultura si divertisment

thumbs

Printul Harry si Meghan Markle au plecat din Canada si vor sa se stabileasca in SUA. Granitele dintre cele doua tari sunt inchise

27.03.2020, 08:39 Sursa: mediafax.ro

Publicatia britanica The Sun noteaza ca printul Harry si sotia sa Meghan au inchiriat un avion privat si au parasit Canada, cu destinatia Los Angeles. Jurnalistii britanici nu mentioneaza si cand s-a intamplat avand in vedere ca granita Canadei cu Statele Unite este inchisa in aceasta perioada in incercarea de a limita raspandirea coronavirusului. Purtatorul de cuvant al printului Harry a fost contactat de The Sun, insa acesta a refuzat sa faca vreun comentariu pe marginea subiectului.
"Mutarea a fost planificata de ceva timp. Si-au dat seama ca in Canada nu ar putea realiza tot si-au propus, din mai multe motive, si vor sa isi stabileasca resedinta oficiala in zona Los Angeles-ului", a declarat pentru The Sun o sursa care a dorit sa isi pastreze anonimatul.
Informatia prezentata de The Sun a fost confirmata si americanii de la People. Jurnalistii publicatiei din Statele Unite citeaza tot o sursa sub protectia anonimatului care le-a declarat ca printul Harry si Meghan Markle si-au cumparat deja o casa in Los Angeles.
Meghan Markle a crescut in zona Los Angeles-ului, iar mama sa Doria inca locuieste acolo.
sursa foto: profimedia

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare