Politic-Social

thumbs

Primul interviu dat de batranul de 101 ani vindecat de coronavirus in Italia: "Mi-au spus sa ma intorc acasa, asa ca am facut-o"

27.03.2020, 15:33 Sursa: mediafax.ro

Alberto Bellucci, in varsta de 101 ani, este cel mai batran pacient vindecat de COVID-19 in Italia. El a fost tratat la spitalul din Rimini, iar ieri a primit permisiunea de a merge acasa. La 101 ani, acesta a fost mai puternic decat virusul.
"Mi-ati spus sa ma intorc acasa, asa ca am facut-o", le-a spus apropiatilor din familia la intoarcerea acasa.
"Eram siguri ca va reusi, mereu a fost o fire ambitioasa", a spus si nepoata sa, Marcella.
Povestea batranului a facut inconjurul internetului in ultimele 24 de ore.
"In Al Doilea Razboi Mondial, a scapat de mai multe ori dupa ce s-a aflat in pericol. Ca sa il incurajam, i-am spus ca nazistii erau mai puternici decat virusul de acum", a mai declarat nepoata sa.
Alberto Bellucci a fost de meserie zidar.
"Era singur in spital, stiind ca cei care mor nu pot avea pe nimeni alaturi, nu pot avea imbratisarea cuiva drag. Ne-a fost atat de frica, dar acum fericiti ca a revenit acasa", au mai declarat apropiatii lui.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare