Politic-Social

thumbs

Trump le-a ordonat celor mai mari producatori de masini din SUA sa faca ventilatoare pulmonare: "Ati pierdut timpul pana acum"

28.03.2020, 08:31 Sursa: mediafax.ro

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, le-a cerut producatorilor de masini americani sa faca ventilatoare pulmonare. El a invocat un act din timpul razboiului coreean si l-a atacat pe seful General Motors.
Trump a spus ca "General Motors a pierdut timpul aiurea pana acum", dar si ca "si-a inchis in mod stupid unele fabrici".
Initial, Donald Trump a spus ca nu este nevoie de invocarea actului, pentru ca toate companiile vor ajuta voluntar. Totusi, criza provocata de cele 100.000 imbolnaviri l-a determinat sa isi schimbe atitudinea.
Trump a mai spus despre Mary Barra, CEO-ul General Motors, ca a dus compania intr-o stare de dezordine completa.
General Motors a anuntat vineri ca incepand cu aprilie va livra 10.000 ventilatoare pe luna.

General Motors MUST immediately open their stupidly abandoned Lordstown plant in Ohio, or some other plant, and START MAKING VENTILATORS, NOW!!!!!! FORD, GET GOING ON VENTILATORS, FAST!!!!!! @GeneralMotors @Ford

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 27, 2020

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare