Externe

thumbs

Pacientul nr. 1 din Napoli s-a vindecat dupa 25 de zile. "Boala e ca pokerul, poti castiga sau pierde totul"

28.03.2020, 08:48 Sursa: mediafax.ro

La Repubblica a publicat un scurt interviu cu pacientul nr. 1 din Napoli, internat la inceputul lunii martie in spital.

"Acest virus este ca o ultima mana de poker, poti castiga si recupera sau pierde totul", spune Francesco, avocatul in varsta de 49 de ani. Acesta s-a intors acasa vineri, dupa 25 de zile de spital.

Ceilalti sapte membri ai biroului sau care sunt acum negativi si-au reluat activitatea.

"Ne-am organizat cu 12 adrese de e-mail fiecare si o camera virtuala care ne-a permis sa gestionam de la distanta fiecare proces. Am trecut prin momente grele", a spus avocatul.

"Am fost mentionat ca pacientul numarul 1 al orasului si acest lucru m-a ranit profund, pentru ca nu este adevarat: in spital au existat oameni care au luat virusul inaintea mea, toti reveniti din nord", a adaugat avocatul.

Potrivit acestuia, exista un lucru pe care multi nu l-au inteles, si anume ca e vorba de "un razboi": "Eu insumi, in spital, m-am simtit ca un prizonier de razboi. Timp de 25 de zile am vazut oameni suferind. Am avut 12, poate 13 zile singur, pe oxigen. Nu as dori asta nici celui mai mare dusman al meu. Ma simt un ghinionist norocos", a adaugat Francesco.

Intrebat de isi doreste acum, avocatul a raspuns ca vrea doar sa fiu linistit si sa se intoarca la munca: "Mi-as dori sa fi fost un vis rau. Sa ma trezesc si sa gasesc lumea asa cum era inainte. Intrucat nu este posibil, sper ca cel putin acest razboi se va incheia in curand pentru toata lumea".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare