Externe

thumbs

Sticlutele cu dezinfectant, un pericol. Ce pot provoca daca sunt lasate in masina pe timp de canicula

22.05.2020, 16:19 Sursa: mediafax.ro

Pompierii americani de la Western Lakes Fire District , din Wiscounsin, i-au avertizat pe soferii auto ca sticlutele cu dezinfectant pastrate in masina, in zilele caniculare, pot provoca incendii deoarece acestea contin alcool. Pentru a demonstra acest tip de incident, acestia au publicat si o imagine in care arata ce se poate intampla daca lasi o sticla de dezinfectant in buzunarul de pe portiera masinii.

"Sa incepem azi cu putina educatie! Am discutat in trecut despre sticlele de apa pastrate in vehiculul dvs. cand vremea este calda. Majoritatea dezinfectantilor pentru maini sunt pe baza de alcool si, prin urmare, sunt inflamabili. Daca il tineti in masina cand este foarte cald si expus la soare - in special cand sunt in apropierea unei flacari deschise, ca atunci cand fumati in masina sau faceti gratar - asta poate duce la un dezastru. Va rugam respectati posibilitatile si ramaneti in siguranta", au transmis pompierii.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare