Externe

thumbs

Care distantare? Petrecere monstruoasa cu peste 100 de persoane, in ciuda restrictiilor, intr-un oras cu 2.000 de imbolnaviri de COVID-19. VIDEO

25.05.2020, 12:14 Sursa: mediafax.ro

Peste o suta de persoane au participat in weekend la o petrecere "monstru" in orasul rus Novosibirsk, fara sa respecte normele de distantare sociala. Evenimentul nu a trecut neobservat si s-a raspandit rapid pe internet, ajungand si la urechile autoritatilor.
Jurnalistii din Novosibirsk vorbesc chiar despre prezenta a 300 de persoane, in timp ce autoritatile locale spun ca a fost vorba doar despre 60. Cifrele date de martori spun ca a fost vorba cu siguranta despre peste 100 de participanti.
Novosibirsk are 1.6 milioane de locuitori, 2.000 de pacienti diagnosticati cu coronavirus si 29 de decese inregistrate pana acum.
Politia a intervenit intr-un tarziu la petrecere si i-a trimis pe oameni acasa.

￯￯￯ ￯￯￯￯ ￯￯ ￯￯￯￯￯￯￯￯￯, ￯￯￯￯￯￯? ￯￯ ￯￯ ￯ ￯￯￯￯￯, ￯￯￯ ￯￯￯￯￯￯￯￯￯￯￯￯ - ￯￯￯ ￯￯￯￯￯? pic.twitter.com/zY9sFBPZ2L

- ￯￯￯￯￯￯￯￯￯￯ (@sereje4kin) May 24, 2020

￯￯￯￯￯￯￯￯￯￯￯ ￯￯￯￯￯￯￯￯￯￯ ￯￯￯￯ ￯￯ ￯￯￯￯￯￯￯￯￯￯￯￯, ￯￯￯￯￯ ￯￯￯￯￯￯￯ pic.twitter.com/uWOhIsbhCy

- ￯ ￯￯￯-￯￯ ￯￯￯￯￯ ￯ ￯￯￯ ￯￯￯￯￯￯￯ (@alexlit_double) May 24, 2020

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare