Politic-Social

thumbs

Munca la birou in timpul pandemiei. Decat sa stea cu masca pe fata, angajatii prefera sa rezolve situatia simplu

25.05.2020, 12:38 Sursa: mediafax.ro

Spatiul din birouri a ramas acelasi, insa oamenii vor sa se protejeze atunci cand merg la munca. Ionut Negrescu, director al unei firme de IT, a spus ca este mult mai simplu sa le permita angajatilor sa lucreze de acasa.

Masti, dezinfectant, distantare intre birouri, ture diferite pentru angajati, toate reprezinta cheltuieli suplimentare si discomfort.

Ionut Negrescu, CEO Code Factory Group, prefera sa rezolve situatia mai simplu: sa le permita angajatilor sa ramana acasa si sa vina la birou doar cand au lucruri specifice de rezolvat, iar purtatul mastii sa fie alegerea fiecaruia.

"Avem colegi care nu vin la birou pentru ca trebuie sa poarte masca. Purtatul mastii la birou nu cred ca este necesar, nu trebuie sa porti masca daca stai la birou si exista distantare sociala doi metri de jur imprejur fata de ceilalti colegi. Masca te incomodeaza, nu poti sa iti faci treaba, nu e un lucru cu care suntem obisnuiti", a spus Negrescu.

Pentru ca "protocolul mastilor" e o provocare de management si investitii, Ionut Negrescu le va permite celor 55 de angajati ai Code Factory sa vina la birou din iunie, dar doar cand chiar e nevoie de asta, ca sa evite aglomerarea spatiului si sa reduca riscurile si costurile.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare