Politic-Social

thumbs

Prima reactie a unui participant la petrecerea din biroul lui Ludovic Orban: Servisem ceva atunci, o prajitura

01.06.2020, 15:44 Sursa: mediafax.ro

"Nu as vrea sa comentez aceasta poza. A fost o poza facuta la ziua prim-ministrului, in 25. Nu vreau sa comentez pe aceasta poza", a spus la Digi24 Virgil Popescu.

El a explicat de ce nu purta masca de protectie.

"Am platit inclusiv acea amenda pentru faptul ca nu am purtat masca, evident masca o aveam in buzunar dar... servisem ceva atunci, o prajitura", a adaugat ministrul Economiei.

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, in care mai sunt si alti ministri, a devenit virala. Ludovic Orban a precizat vineri seara, pentru MEDIAFAX, ca poza a fost facuta cu ocazia zilei sale de nastere si ca, daca este nevoie, va plati amenda pentru ca a fumat intr-un spatiu inchis.

Potrivit Guvernului, premierul a achitat sambata, prin ghiseul.ro, doua amenzi in valoare cumulata de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevazut de lege, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare