Politic-Social

thumbs

Niculae Badalau a ajuns la conducerea Curtii de Conturi dupa ce a modificat legea in favoarea lui

30.06.2020, 19:19 Sursa: mediafax.ro

Lege cu dedicatie de la Badalau pentru Badalau. Asa a reusit senatorul de Giurgiu sa ocupe scaunul de vicepresedinte al Curtii de Conturi. Functia a fost ravnita inca din 2017, cand printr-un amendament, alaturi de tovarasii din PSD, au modificat legea de functionare a institutiei. Pana sa-i vina ideea, pentru a ocupa o functie la Curtea de Conturi, trebuia sa ai studii superioare economice sau juridice, vechime de minimum 10 ani in specialitatea studiilor absolvite si pregatire profesionala temeinica.

Pentru ca avea doar o diploma de inginer, Niculae Badalau a schimbat regulile. Acum poti ocupa o functie si daca ai studii ingineresti. Pe langa salariul generos, care ar ajunge pana la 5000 de euro, Badalau va avea acces la tot bugetul institutiei.

Curtea de Conturi este institutia care administreaza resursele financiare ale statului si ale sectorului public. Numai anul trecut, bugetul institutiei a fost de 363 milioane de lei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare