Politic-Social

thumbs

VIDEO | Locuitorii din Drobeta Turnu Severin sunt in pericol sa se intoxice cu fum. Ard un depozit de cauciucuri si o vulcanizare auto

30.06.2020, 20:30 Sursa: mediafax.ro

Un depozit de anvelope uzate si o vulcanizare din drobeta Turnu Severin ard. Sute de anvelope uzate sunt cuprinse de flacari. Mai multe masini, aflate in vulcanizare, s-au facut scrum, povestesc martorii.

Zeci de pompieri, cu aproximativ 10 autospeciale, din Severin si din Orsova intervin, dar misiunea este ingreunata din cauza vantului.

Catalin Tutilescu, seful Garzii de Mediu Mehedinti, a declarat, pentru MEDIAFAX , ca poluarea este masiva iar locuitorii au fost avertizati sa stea in case.

Ramona Nistor, purtator de cuvant ISU Mehedinti: " In acest moment nu stiu daca sunt victime. Toate autospecialele din curtea detasamentului sunt plecate acolo, la interventie. S-a cerut si sprijinul colegilor de la Orsova."

Catalin Tutilescu, seful Garzii de Mediu Mehedinti: " Poluarea este masiva. Ard doua hale, intre care o vulcanizare auto. Suntem cu autolaboratorul in zona si speram ca intr-un timp cat mai scurt sa avem rezultatele masuratorilor. S-a transmis un mesaj pe Ro-Alert locuitorilor. Este un fum foarte dens in zona. "

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare