Externe

thumbs

Donald Trump, atacat de catre nepoata sa. Mary Trump a publicat o carte in care il descrie ca fiind "cel mai periculos om"

08.07.2020, 09:09 Sursa: mediafax.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Mary Trump prezinta o lunga si rasucita saga de jocuri de putere si drame de familie intr-o carte pe care familia ei a incercat sa o blocheze.

"Cartea biografica prezinta un portret al presedintelui si incearca sa explice trasaturile sale cele mai distructive ca fatete ale unei educatii disfunctionale si ale unui tata dominator.

CNN a obtinut marti un exemplar al cartii . Mary Trump, psiholog clinic autorizat, este deschisa in dezaprobarea fata de politicile unchiului ei, dar isi foloseste si cunostintele despre copilarie pentru a picta un portret mai larg al barbatului care a devenit presedinte.
Casa Alba a respins, marti, cea mai mare parte din pretentiile sale, iar alti membri ai familiei Trump au incercat sa impiedice publicarea cartii, invocand un acord de non-divulgare pe care l-a semnat in timpul unei dispute privind vointa bunicului ei.

Iata de exemplu cum descrie Mary Trump relatia dintre Donald Trump si tatal sau Fred.

Relatia dintre presedinte si tatal sau, un fiu de prima generatie de imigranti germani, a fost intotdeauna un element complicat si definitoriu. La preluarea functiei, o fotografie inrudita in alb si negru a lui Fred Trump a fost primul - si pentru un timp, singurul - obiect personal pe care Trump l-a plasat in Biroul Oval (de atunci a adaugat fotografii cu mama si sotia sa. ).
Cu toate acestea, figura centrala a lui Fred Trump Sr. in viata fiului sau, atat in privinta ᅡᅡsprijinului sau financiar, cat si in retinerea sa emotionala, este dezvaluita pentru prima data de cineva care a fost martor la prima vedere si a experimentat repercusiunile sale.
"El a scurtcircuitat capacitatea lui Donald de a dezvolta si experimenta intregul spectru de emotii umane", scrie Mary Trump, descriind tatal si fiul blocati in razboiul psihologic profund. "Limitand accesul lui Donald la propriile sale sentimente si facand ca multe dintre ei sa fie inacceptabile, Fred a pervertit perceptia fiului sau despre lume si i-a deteriorat capacitatea de a trai in ea".

Relatia cu femeile

Obiectivizarea femeilor de catre presedinte este o fateta a persoanei sale. Mai mult de o duzina de femei au impartasit povesti in care a acuzat abateri sexuale ale lui Trump, care se intind de la asteptarea avioanelor pana la avansuri nedorite din Turnul Trump. Trump a negat cu tarie toate acuzatiile.
Inca de la o varsta frageda, Trump a primit putin de la mama sa, potrivit Mary Trump, care spune ca gospodaria a fost impartita pe linii stricte de gen, chiar si pentru anii '50.
"Este clar ca Fred si sotia sa nu au fost niciodata parteneri", afirma cartea. "Fetele erau responsabilitatea ei, baietii a lui"

Cartea centrala a cartii lui Mary Trump este despre caderea tatalui ei, Fred Trump Jr., al carui declin in depresie si alcoolism a fost intampinat cu aparent dezinteres de catre ceilalti membri ai familiei sale. Ea sustine ca cultura cruzimii continua sa se manifeste prin abordarea presedintelui Donald Trump.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare