×

Politic-Social

De ce un creator OnlyFans ar putea ajunge la inchisoare pentru ca a postat nuduri

De ce un creator OnlyFans ar putea ajunge la inchisoare pentru ca a postat nuduri

21.01.2022, 12:34 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

El ar putea fi condamnat la luni de inchisoare daca o instanta il va gasi vinovat. In conformitate cu Codul penal din Singapore, este ilegal sa transmiti materiale obscene prin mijloace electronice sau sa participi sau sa primesti profituri din orice afacere in care sunt transmise astfel de materiale.

"Din punct de vedere tehnic, [asta inseamna] ca este ilegal sa trimiti o fotografie nud cu tine insuti, chiar daca este consimtita", a declarat Mark Teng, directorul executiv al unei firme de avocatura.

Cazul a starnit multa valva la nivel local si a adus noi intrebari cu privire la ce inseamna acest lucru pentru creatorii locali OnlyFans. De asemenea, a generat o conversatie mai ampla cu privire la intrebarea daca acest tip de continut ar trebui chiar sa fie incriminat in Singapore.

Calatoria lui Low pe OnlyFans a inceput cu doar sase luni in urma. Inainte de asta, el a spus ca se straduia sa se descurce sa se descurce, dar site-ul i-a permis sa obtina independenta financiara. "In cazul meu, este un lucru consensual intre adulti. Asa ca nu am crezut ca exista vreo problema [fiind pe OnlyFans]", a declarat el pentru BBC .

Dar in octombrie anul trecut, cinci ofiteri de politie au sosit la locuinta sa, confiscandu-i telefonul, iPad-ul si detaliile contului sau OnlyFans, a spus el. Politia a declarat ca primise un raport prin care era informata ca Low ar fi transmis materiale obscene prin intermediul contului sau OnlyFans. El a fost avertizat sa nu mai acceseze contul si a fost avertizat ca o incalcare a acestui lucru ar constitui o infractiune penala.

Insa, potrivit politiei, Low a redobandit accesul la contul sau, a continuat sa posteze "materiale obscene" pe acesta si a deschis, de asemenea, un cont secundar. Low a declarat pentru BBC ca a incercat sa revina in contul sau deoarece depindea de acesta pentru cheltuielile sale - platforma fiind principala sa sursa de venit.

Pe 2 noiembrie, politia a venit din nou la el acasa si i-a confiscat din nou telefonul de rezerva si contul sau OnlyFans, a adaugat el. Mai mult de o luna mai tarziu, la 29 decembrie, i s-a spus sa se prezinte la sectie. "Mi-au spus ca voi fi acuzat si arestat... si mi-au pus catusele si m-au inchis. M-am simtit foarte speriat si, dupa felul in care m-au tratat, a fost ca si cum as fi facut ceva foarte rau" a declarat el.

I s-au adus doua acuzatii - pentru ca ar fi transmis materiale obscene prin intermediul a doua conturi OnlyFans si pentru ca nu a respectat un ordin de a nu accesa contul. Prima acuzatie este pasibila de pana la trei luni de inchisoare, iar cea de-a doua de pana la sase luni de inchisoare si o amenda de 5.000 de dolari.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare