Externe

Soloviov, propagandistul lui Putin, si-a iesit din minti cand a auzit ca Germania va trimite...

Soloviov, propagandistul lui Putin, si-a iesit din minti cand a auzit ca Germania va trimite tancuri in Ucraina: nemernici nazisti

25.01.2023, 02:55 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Soloviov este renumit pentru reactiile sale belicoase la adresa Occidentului. Vorbind la propria emisiune difuzata de canalul de televiziune de stat Rossia-1, prezentatorul a spus ca Germania ar trebui sa fie considerata parte din conflict dupa informatiile din presa potrivit carora Olaf Scholz a decis sa trimita tancuri Leopard 2 in Ucraina.

"Cred ca a sosit momentul sa transmitem un mesaj clar si hotarat ca noi consideram ca Germania este parte din conflict si ca aparitia tancurilor germane (in Ucraina) ne va determina cu siguranta sa consideram teritoriul german, bazele militare si alte locatii ca fiind tinte legitime", a declarat Soloviov.

"NATO vrea sa lupte in acest mod viclean, pretinzand ca nu lupta. In visele voastre. Iar Pistorius va ramane in istorie ca un cretin care a facut ca Germania sa ajunga intr-o zona de distrugere directa. Si Scholz si Baerbock. Iar poporul german va sti ce noi lideri nazisti a crescut si adus la putere", a transmis propagandistul Kremlinului.

"Noi suntem agresorul? Timp de opt ani, voi, ticalosilor, ati hranit regimul nazist ucrainean. Timp de opt ani ati ucis oamenii din Donbas. Timp de opt ani ati mintit prin gura mamei voastre Merkel! Nu ati vazut tragedia din Donbas, copiii ucisi din Donbas. Dar acum drept cine va dati? Farisei europeni, nemernici nazisti", a mai spus Soloviov, potrivit traducerii efectuate de Francis Scarr de la BBC.

- Francis Scarr (@francis_scarr) January 24, 2023 Germania va trimite tancuri Leopard in Ucraina

Conform unor oficiali germani citati de publicatia Der Spiegel, Guvernul Olaf Scholz intentioneaza sa furnizeze Ucrainei tancuri de tip Leopard 2. Probabil va fi transferata cel putin o companie de tancuri de tip Leopard 2A6, adica 14 vehicule blindate.

In plus, Guvernul Olaf Scholz va autoriza furnizarea de tancuri de fabricatie germana de catre natiuni aliate, printre care se numara Polonia si tari scandinave.

Deciziile, care ar urma sa fie supuse aprobarii Bundestagului, Camera inferioara a Parlamentului de la Berlin, in cel mai scurt timp posibil, poate chiar miercuri, se inscriu intr-un acord cu Statele Unite, care au exercitat presiuni asupra Germaniei pentru a furniza capabilitati militare avansate Ucrainei. Berlinul a obtinut de la Washington angajamentul de a furniza tancuri ultramoderne Ucrainei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare