Business international

thumbs

Startup-ul american Lyft, companie de ride-hailing evaluata la 15 miliarde de dolari, anunta listarea la bursa inaintea rivalilor de la Uber

06.12.2018, 16:43 Sursa: zf.ro

Compania de ride-hailing Lyft, care concureaza pe mai multe piete cu Uber, a depus la SEC (ASF-ul american), cererea de listare pe bursa din Statele Unite, la sfarsitul unui an in care zvonurile cu privire la aceasta listare au impanzit piata, potrivit Reuters.

Compania, care a fost evaluata ultima data la 15 miliarde de dolari, nu a specificat numarul de actiuni pe care le vinde sau pretul la care vor fi acestea.

Listarea este programata pentru prima jumatate a anului viitor, potrivit surselor citate de agentia americana de presa. Rivalii de la Uber Technologies sunt de asemenea asteptati de piata, iar IPO-ul lor ar putea fi de 120 de miliarde de dolari.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare