Business Hi-Tech

thumbs

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Bittnet Systems a preluat unele active si activitati ale Crescendo International

11.01.2019, 13:04 Sursa: zf.ro

Bittnet Systems S.A., compania din Romania, are ca principal obiect de activitate consultanta in tehnologia informatiei, iar ca obiect secundar de activitate "comertul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului, comertul cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii, alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei".

Crescendo International S.R.L. desfasoara activitati in domeniul serviciilor privind tehnologia informatiei, precum si in domeniul comertului cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului, al componentelor si echipamentelor electronice si de telecomunicatii.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare