Companii

thumbs

Antreprenori locali. Compania de transport Aquila din Ploiesti cumpara un distribuitor de alimente din Arad cu afaceri de 200 milioane lei

18.01.2019, 00:07 Sursa: zf.ro

Aquila Part Prod Com, cea mai mare companie din grupul de transport, distributie si logistica Aquila, a semnat la finalul anului trecut un contract de cumparate a actiunilor companiei Agrirom din Arad, distribuitor de produse alimentare cu afaceri de peste 200 de milioane de lei (44 mil. euro) in 2017. Tranzactia urmeaza sa primeasca acordul Consiliului Concurentei. Compania Agrirom este controlata de Raul Balenescu (85% din partile sociale), Veronica Pop (5% din partile sociale) si de Gabriel Puiu (10%), conform celor mai recente date de la Registrul Comertului. Compania, cu sediul in Arad, distribuie branduri precum Bonduelle, Gradena, Yachtis sau Knorr, conform datelor de pe site-ul companiei. Distribuitorul are peste 200 de angajati, mai mult de 6.000 de metri patrati de depozitare, o flota de peste 100 de masini si un portofoliu de circa 800 de SKU-uri, potrivit aceleiasi surse. Achizitia Agrirom ar fi una dintre cele mai mari tranzactii din ultimii ani din sectorul de transport si distributie si ar aduce Aquila inca un plus la business.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare