Eveniment

thumbs

Atentie, vine Fiscul! Consultantii fiscali ai EY Romania avertizeaza: Controalele fiscale au devenit extrem de dure si inspectorii verifica tot, de la voucherele pentru combustibil, petrecerile de 8 Martie si pana la apa potabila

18.01.2019, 00:07 Sursa: zf.ro

Controalele fiscale au devenit extrem de dure, in contextul in care inspectorii de control verifica riguros totul, de la cheltuielile de protocol si voucherele pentru combustibil pana la costurile cu team buildinguri si cu evenimentele corporate, explica specialistii firmei de audit si consultanta EY Romania, una dintre cele mai mari companii de profil din piata. "Controalele din ultimul an au ridicat multe provocari pentru companii. Tin sa va anunt ca au fost cateva controale unde s-au uitat la cateva aspecte care sunt sigura ca sunt aplicabile pentru multe companii. Unul dintre subiecte a fost reprezentat de cheltuielile de protocol, unde este verificata chiar si apa. La un control fiscal, inspectia a solicitat societatii sa ofere o analiza a apei de la robinet, sa dovedeasca daca este potabila sau nu. Pentru ca societatea nu avea aceasta analiza, s-a considerat toata cheltuiala cu apa ca fiind un beneficiu salarial impozabil", explica Stela Andrei, director impozit pe venit si contributii sociale la EY Romania, in cadrul conferintei anuale de fiscalitate organizate de EY.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare