×

Banci si asigurari

Ritter Broker, o companie de asigurari si reasigurari, pune la bataie 50 de cursuri gratuite de...

Ritter Broker, o companie de asigurari si reasigurari, pune la bataie 50 de cursuri gratuite de calificare in domeniul asigurarilor: Candidatii vor avea parte de sistem de remuneratie ce poate depasi veniturile medii din Romania

25.02.2019, 15:15 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ritter Broker, companie de asigurari si reasigurari fondata in urma cu aproximativ opt ani de catre finantistul Catalin Vasile si directorul de vanzari Alexandra Bratescu, ofera gratuit 50 de cursuri de calificare in domeniul asigurarilor si garateaza brokerilor de asigurari care vor lucra in parteneriat cu compania un sistem de remuneratie ce poate depasi nivelul veniturilor medii din Romania.

"Noi dorim sa sustinem si sa incurajam persoanele pasionate de domeniul financiar de asigurari sa isi indelineasca obiectivele, sa devina brokeri de asigurari si sa isi creeze o cariera de succes, astfel ca, pe parcursul lunii Februarie si Martie organizam o campanie la nivel national prin care acordam gratuit 50 de cursuri de calificare in domeniul asigurarilor, cursuri acreditate la nivel national. Aceasta sponsorizare pe care noi o facem se adreseaza tuturor persoanelor cu abilitati de antreprenor care vor sa isi mareasca veniturile prin vanzarea politelor de asigurari", a spus Alexandra Bratescu, Director de vanzari - Ritter Broker.

Candidatii care vor beneficia de cele 50 de cursuri vor fi alesi in ordinea aplicarii si vor avea la dispozitie know-how-ul companiei Ritter, licenta si acoperirea data de raspunderea profesionala, dar si contractele Ritter Broker de colaborare cu asiguratorii.

"Toate acestea vor contribui la parcursul profesional si la dezvoltarea unei cariere solide pentru cei 50 de cursanti. In plus, lucrand ca broker de asigurari in parteneriat cu RITTER Broker candidatii vor avea parte garantat de un sistem de remuneratie ce poate depasi nivelul veniturilor medii din Romania."

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare