Eveniment

thumbs

Reactia presedintelui Iohannis, despre atacurile din Noua Zeelanda: Violenta extrema si crimele din ura nu au justificare

15.03.2019, 12:06 Sursa: zf.ro

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat vineri atacurile din Noua Zeelanda, unde 49 de oameni au murit in atentatele armate din doua moschei, spunand ca violenta extrema nu are nicio justificare.

"Sunt ingrozit sa aflu despre atacurile din Christchurch din Noua Zeelanda. Condamn cu fermitate acest atac terorist impotriva oamenilor nevinovati. Violenta extrema si crimele motivate de ura sunt fara justificare. Condoleante celor care si-au pierdut familiile sau prietenii", a scris Klaus Iohannis, pe Twitter.

Cel putin 49 de persoane au fost ucise si cel putin 20 au fost ranite in atacurile armate care au avut loc vineri in doua moschei din orasul Christchurch din Noua Zeelanda.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare