Eveniment

thumbs

Presedintele Iohannis: Este rea-vointa refuzul PSD de a repara un buget care va genera efecte negative

15.03.2019, 12:19 Sursa: zf.ro

Presedintele Klaus Iohannis condamna vineri faptul ca PSD nu a vrut sa modifice legea bugetului de stat pe 2019, spunand social democratii au alocat doar o zi pentru reexaminare si au trimis proiectul la Cotroceni nemodificat.

"PSD a picat si ultimul test al responsabilitatii. Legea bugetului de stat pe care am retrimis-o Parlamentului pentru corectarea gravelor erori de continut a ajuns la promulgare neschimbata. O singura zi, atat a alocat PSD in Parlament pentru reexaminarea unui proiect atat de important pentru tara. Este de-a dreptul rea vointa refuzul PSD de a repara un buget care va genera efecte negative in economie resimtite de cetateni. Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si romani. Nu a fost sa fie. Dintr-o logica exclusiv politicianista PSD nu a tinut cont de nimic si a mers mai departe cu bugetul rusinii nationale", a declarat presedintele Klaus Iohannis.

"PSD este singurul vinovat pentru intarzierea progresului Romaniei. Degeaba incearca PSD sa gaseasca tapi ispasitori, cand de fapt bugetul a fost intarziat excesiv pentru ca a fost trimis Parlamentului cu trei luni de zile de intarziere", a mai spus Iohannis.

Seful statului nu a anuntat insa daca va promulga sau nu bugetul.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare