Burse

thumbs

Alro Slatina schimba prospectul de vanzare de actiuni: pret fix de 4 lei pentru retail, posibilitate de retragere, plus trei zile la oferta

13.07.2018, 00:05 Sursa: zf.ro

Producatorul de aluminiu Alro Slatina (ALR) a modificat prospectul de vanzare de actiuni la bursa printr-un amendament publicat joi la inchiderea bursei. Printre prevederile acestui document se numara: prelungirea ofertei de subscriere de la 16 iulie 2018 la 19 iulie 2018, introducerea unui interval de pret intre 3,5 lei si 4 lei, fata de un pret maxim anuntat de 6,18 lei pe actiune si ofera investitorilor de retail posibilitatea de a-si retrage subscrierile. "Investitorii de retail trebuie sa subscrie pentru actiunile oferite la pretul fix de 4 RON (respectiv limita superioara a intervalului de pret). Investitorii de retail au dreptul la o reducere de 7 (sapte) la suta din pretul de oferta pentru subscrierile facute in mod valabil pe toata durata perioadei de oferta (respectiv de la 2 iulie 2018 pana la 19 iulie 2018 inclusiv)", se arata in amendamentul Alro Slatina.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare