Companii

thumbs

Catena vrea sa creasca ponderea produselor farmaceutice sub brand propriu fabricate in Romania. In prezent, 60% din produsele vandute sub marca Naturalis se fabrica in Romania, restul realizandu-se in unitati de peste granite

15.04.2019, 15:10 Sursa: zf.ro

Grupul Fildas, proprietarul retelei de farmacii Catena, vrea sa fabrice in Romania o pondere mai mare a suplimentelor alimentare pe care le vinde sub marca proprie, Naturalis. In prezent, circa 60% din suplimentele sub brand propriu ale Catena sunt produse in fabrici din Romania, iar restul de 40% se produc in strainatate. Grupul nu are propriile unitati de productie. "Pretul este mai redus in strainatate, de aceea a fost mai atractiv pentru noi sa mergem catre exterior. Medicamentele pe care le facem peste granite ar putea fi produse si la noi, dar costurile cu materia prima sunt mai mari. Vom incerca sa producem mai mult in fabricile din Romania si mai putin afara", a spus Alina Marinescu, director general al Catena, parte a grupului Fildas, in cadrul conferintei ZF "Liderii economiei locale. Top 1.000 cele mai mari companii din Romania. Puterea exemplului", care a avut loc saptamana trecuta in Bucuresti.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare