Eveniment

thumbs

Mesajul lui Klaus Iohannis: Vesti sfasietoare din Paris. Romania este alaturi de Franta

15.04.2019, 22:29 Sursa: zf.ro

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni seara, ca vestile despre incendiul la Catedrala Notre-Dame din Paris sunt "sfasietoare", precizand ca Romania este alaturi de Franta.

"Vesti sfasietoare din Paris. Notre-Dame, un simbol istoric al culturii europene, este in flacari in aceasta seara. Romania este alaturi de Franta", a scris Klaus Iohannis, luni seara, pe Twitter.

Si presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca este socant sa vada cum arde Catedrala Notre-Dame, unul dintre reperele Frantei, precizand ca "pierderea pe care o sufera Parisul este si pierderea noastra".

Un incendiu a izbucnit, luni seara, la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost evacuata, afirma surse din cadrul serviciilor de interventie citate de site-ul cotidianului Le Figaro. Incendiul a izbucnit la ora 18.50 (19.50, ora Romaniei) la o sursa a sistemului de incalzire al Catedralei Notre-Dame.

Catedrala, monumentul istoric cel mai vizitat din Europa, a fost evacuata. Numeroase echipaje de pompieri incearca sa stinga incendiul.

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, s-a deplasat luni seara la Catedrala Notre-Dame din Paris, pentru a asista la operatiunile de stingere a incendiului.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare