Companii

thumbs

Producatorul de lactate Bonas din Cluj, detinut de antreprenori locali, a ajuns la afaceri de 15 mil. lei in 2018 cu 16 magazine proprii

19.04.2019, 00:05 Sursa: zf.ro

"Pentru anul acesta estimam o crestere de 10%."

Compania Bonas Import Export, care fabrica produse lactate in localitatea Dezmir din judetul Cluj, detinuta de Vasile Nas, Emil Nas si Petru Brad, a ajuns la venituri de 15 milioane de lei in 2018, dupa 28 de ani de activitate, potrivit reprezentantilor companiei.

Veniturile au fost in crestere cu 30% fata de anul precedent, cand compania a avut o cifra de afaceri de 14,5 milioane de lei, conform datelor de la Ministerul de Finante.

"Cifra de afaceri a companiei a fost de 15 milioane de lei in 2018. Pentru anul acesta estimam o crestere de 10%. Dorim sa avem o crestere sustenabila si sa ne consolidam pozitia pe piata la nivel local. Cresterea si dezvoltarea au fost provocatoare, am trecut mai multe crize, iar de-a lungul timpului compania a fost intr-un proces de retehnologizare. Toate investitiile, de la infiintare si pana acum, s-au facut din reinvestirea profitului", a spus pentru ZF Adrian Salajan, directorul general al companiei Bonas Import Export.

Din productia de lactate, veniturile companiei sunt de 14 milioane de lei.

Piatra de temelie a companiei Bonas a fost pusa in 1991, imediat dupa Revolutie, cand cei doi frati, Vasile Nas si Emil Nas impreuna cu cumnatul lor, Petru Brad, au investit economiile pe care le aveau la vremea respectiva intr-o afacere cu produse lactate.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare