Companii

thumbs

Aura Tobescu a renuntat la cariera juridica pentru un business cu ciocolata. "Bunicul meu mostenise darul de a confectiona bomboane fondante de la tatal sau."

19.04.2019, 18:40 Sursa: zf.ro

Aura Tobescu a fost indrumata de parinti sa urmeze o cariera in domeniul juridic, insa pasiunea pentru ciocolata a facut-o sa se abata doar cativa ani de la drumul spre propriul business, Chocolatist. "Cu un tata judecator si mama notar, mi se parea natural ca si eu sa urmez acest drum. Am lucrat cativa ani buni la o companie de valori mobiliare din Bucuresti, care tranzactiona pe Bursa. Mai tarziu, viata m-a indemnat sa-mi urmez calea si sa o iau de la zero in Brasov, unde mi-am schimbat fara sa vreau firul vietii. Pasionata dintotdeauna de dulciuri si incurajata de cei din jur, m-am dus inspre directia "ciocolata". Ciocolata este pentru toti cei care apreciaza un desert savuros si fin", povesteste Aura Tobescu, care a studiat la Academia Callebaut din Belgia.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare