Companii

thumbs

Nemtii deschid sampania: Fabrica de rulmenti Schaeffler din Brasov a ajuns la vanzari de 2,2 miliarde lei. "Anul 2019 este un an record." Nemtii construiesc un centru de testare unde vor lucra 100 de ingineri

26.04.2019, 07:20 Sursa: zf.ro

Schaeffler Romania, subsidiara locala a grupului german Schaeffler, a obtinut anul trecut o crestere de 11,5% a cifrei de afaceri fata de anul anterior, la peste 2,2 mld. lei (475 mil. euro), potrivit calculelor ZF pe baza informatiilor primite de la companie si a datelor existente pe site-ul Ministerului Finantelor. Schaeffler produce in fabrica din localitatea Cristian, la 13 km de municipiul Brasov, componente de tehnica liniara pentru industria de masini-unelte, componente pentru industria de autovehicule si rulmenti de mari dimensiuni pentru diferite aplicatii industriale. "Anul 2019 este un an al recordurilor pentru Schaeffler Romania, in cursul caruia se va depasi pragul de 5.000 de angajati, fiind una dintre putinele companii din zona cu o echipa mai mare de 5.000 de angajati activi in aceeasi locatie", au spus reprezentantii companiei. Germanii construiesc in prezent la Brasov un Centru de Testare pe o suprafata de 8.000 mp, unde vor lucra aproximativ 100 de ingineri. Fabrica Schaeffler din Romania este una dintre cele mai mari investitii in capacitati de productie ale grupului german, investitiile depasind in cei 14 ani de activitate a companiei pragul de 500 de milioane de euro.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare