Companii

thumbs

Fosta Avicola Crevedia, cumparata antreprenoarea Doina Enescu, a investit 6 milioane de euro intr-o fabrica de nutreturi

22.05.2019, 12:10 Sursa: zf.ro

Fermele Crevedia, fosta Avicola Crevedia, a investit sase milioane de euro intr-o fabrica de nutreturi combinate in Lehliu, judetul Calarasi. Capacitatea de productie a acestei fabrici este de 30 de tone pe ora intr-o singura linie, iar cea de depozitare cereale este de 20.000 tone. Avicola Crevedia a fost cumparata in 2017 de compania romaneasca Vitall din judetul Dolj, cu activitati in productia de furaje si cresterea pasarilor. Afacerea a fost scoasa la licitatie de Casa de Insolventa Transilvania (CITR) la un pret de 14 mil. euro. Avicola Crevedia, cu activitati in cresterea pasarilor, a intrat in insolventa in anul 2014, iar doi ani mai tarziu a intrat in faliment. Compania Vitall, detinuta de antreprenoarea Doina Enescu, era chiriasa in cadrul platformei , inainte de a prelua Avicola Crevedia.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare