Companii

thumbs

Kaufland deschide maine doua noi magazine, in Focsani si Constanta, si ajunge la o retea de 124 de hipermarketuri

22.05.2019, 16:12 Sursa: zf.ro

Kaufland Romania deschide maine doua noi magazine, in Focsani si Constanta, si ajunge la o retea de 124 de hipermarketuri la nivel national, parte a strategiei de extindere accelerata pentru 2019.

Lantul de hipermarketuri si-a bugetat cate zece deschideri pe an in perioada 2019-2022, compania avand deja terenurile achizitionate.

In medie, un magazin costa intre 30 si 45 de milioane de lei, cu tot cu teren, conform datelor declarate anterior de oficialii germani.

Ca element de noutate, magazinul din Focsani se apropie de conceptul magazinelor de proximitate, avand un format adaptat. Spatiul are o structura simplificata, fara galerii comerciale, si o suprafata de vanzare eficientizata de aproximativ 3000 mp.

Magazinul din Constanta are o suprafata de vanzare de 3900 mp si cuprinde o galerie comerciala cu Food Court.

Ambele magazine beneficiaza de cel mai nou concept de design Kaufland, avand fatada vitrata, cu pereti de sticla, precum si o amenajare dupa un traseu de cumparaturi simplificat si rapid. Magazinul din Constanta este dotat cu scari rulante si lift.

"Deschiderile din Focsani si Constanta fac parte din planurile de extindere accelerata pentru anul 2019. Si in acest an, cuvantul cheie este adaptarea - prin noi concepte, noi formate, raioane extinse si prin investitii constante pentru a oferi o experienta moderna si simplificata de cumparaturi. Cel mai recent exemplu de adaptare este magazinul din Focsani, care are un format apropiat magazinelor de proximitate, fara galerii si cu o suprafata eficientizata. Vom continua extinderea dinamica si adaptarea, in asa fel incat sa fim accesibili pentru toti clientii nostri si sa ramanem o destinatie preferata pentru cumparaturi", declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

Nemtii au intrat pe piata locala in 2005 si s-au extins an de an, uneori cu 3-4 unitati, alteori cu 13-14 magazine.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare