Burse

thumbs

Fondul american de investitii Broadhurst a decis sa lichideze Electroaparataj sau sa vanda compania sindicatului Valahia daca vine cu o oferta

12.06.2019, 09:41 Sursa: zf.ro

Actionarii Electroaparataj Targoviste (ELJ), companie listata la BVB cu activitate in fabricarea de aparatura electrica si accesorii electrotehnice, au aprobat marti dizolvarea voluntara a societatii si numirea Cabinetului Individual de Insolventa Lupu Mihaela in functia de lichidator al societatii, potrivit unui raport la bursa. In acelasi timp, au imputernicit reprezentantii legali ai companiei in vederea continuarii negocierilor si incheierii unei tranzactii comerciale cu Sindicatul Valahia sau cu o societate controlata de Sindicatul Valahia, avand ca obiect "transmiterea catre Sindicatul Valahia sau catre o societate controlata de Sindicatul Valahia, a folosintei sau a proprietatii asupra tuturor sau a unora dintre activele Societatii sau asupra intregii afaceri a Societatii, sau a unei parti a acesteia", se arata in anuntul companiei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare