Business Hi-Tech

thumbs

Avocatii de la Maravela, Popescu & Roman au asistat compania olandeza Nederlandse MKB in achizitia dezvoltatorului de software BusyMachines

12.06.2019, 11:08 Sursa: zf.ro

Casa de avocatura MPR Partners I Maravela, Popescu & Roman a asistat compania olandeza Nederlandse MKB in achizitia dezoltatorului de software BusyMachines cu capital olandezo-roman.

Echipa formata din noua avocati si coordonata de partenerii Alina Popescu si Dana Radulescu, a acordat asistenta cu privire la toate aspectele juridice legate de filiala din Romania si de centrul de dezvoltare local ale BusyMachines, incluzand asistenta specializata in materie de fuziuni si achizitii, IT, proprietate intelectuala, concurenta si protectia datelor - care a inclus un raport due diligence complex cu privire la compania tinta, precum si asistenta privind aspectele relevante ale documentelor tranzactiei.

Alaturi de Alina Popescu si Dana Radulescu, echipa dedicata a inclus partenerii Alexandra Rimbu si Felix Tapai (tax partner), precum si avocatii seniori Daniel Alexie, Raluca Ciocarlan, Roxana Neacsu, Magda Grigore si Flavia Stefura.

Tranzactia a fost finalizata in luna aprilie 2019, potrivit reprezentantilor MPR Partners I Maravela, Popescu & Roman.

"In urmatorii ani, noul actionar impreuna cu reteaua sa si partenerii strategici, vor sprijini cresterea continua a BusyMachines", specifica documentul casei de avocatura.

Dezvoltatorul de software BusyMachines a raportat afaceri de 8 mil. lei in 2018 si profit de 1,9 mil. lei, plus 20% fata de anul anterior, potrivit celor mai recente date de pe site-ul Ministerului de Finante.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare