Companii

thumbs

Forte Partners vrea sa construiasca trei cladiri de birouri si locuinte in Expozitiei. Dezvoltatorul vrea sa ridice turnuri de 20 de etaje pe un teren de 9.300 de metri patrati

16.07.2019, 08:49 Sursa: zf.ro

Forte Partners, cel mai activ dezvoltator roman de pe piata locala de birouri, a depus la Primaria Capitalei documentatia pentru obtinerea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru un viitor proiect office din zona Expozitiei. Viitorul complex va fi situat pe bdul Expozitiei, intre SNSPA si viitorul proiect al NIRO, iar accesul se va face direct din Expozitiei. Potrivit anuntului de intentie, se propune realizarea unui ansamblu de cladiri cu functiune mixta - birouri, servicii, comert, locuire, cu un regim de inaltime de maxim S plus P plus 20 de etaje. Proiectul celor de la Forte va fi cel de-al doilea mixt din Expozitiei, dupa cel al Tiriac Holdings, cel mai mare si mai complex anuntat din zona Romexpo.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare