Burse

thumbs

Dezvoltatorul imobiliar Impact, controlat de Gheorghe Iaciu, incepe marti programul de rascumparare a maximum 10 milioane de actiuni

22.07.2019, 08:40 Sursa: zf.ro

Impact Developer & Contractor (IMP), companie controlata de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, care a dezvoltat proiectul Greenfield din apropierea Gradinii Zoologice Bucuresti, incepe marti, 22 iulie, programul de rascumparare de actiuni proprii aprobat de actionari pe 24 aprilie, conform hotararii consiliului de administratie, partial pentru alocarea catre angajati si/sau management si partial pentru reducerea capitalului social prin anularea lor, potrivit unui raport la bursa. Valoarea pecuniara maxima alocata programului este de pana la 15 mil. lei, iar perioada de desfasurare este de maximum 18 luni. Brokerul ales pentru intermedierea tranzactiilor este Swiss Capital. Astfel, dezvoltatorul imobiliar va rascumpara maximum 10 milioane de actiuni reprezentand maximum 3,6% din capitalul social de la data hotararii. Pretul de achizitie va fi de minimum 0,6 lei pe actiune si un pret maxim egal cu valoarea cea mai mica dintre a) 1,5 lei pe actiune si b) valoarea cea mai mare dintre pretul ultimei tranzactii independente si pretul cel mai ridicat din momentul respectiv al ofertei. Compania nu va putea achizitiona intr-o zi de tranzactionare mai mult de 25% din volumul fix de 67.482 de actiuni.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare