Companii

thumbs

Studiu Deloitte: Proprietarii afacerilor de familie vor sa mentina controlul asupra businessului, dar nu au incredere in planurile lor de succesiune

22.07.2019, 10:05 Sursa: zf.ro

Mentinerea controlului asupra companiei este unul dintre cele mai importante obiective pe termen lung ale antreprenorilor care detin afaceri de familie, insa numai 41% dintre acestia au incredere in planurile lor de succesiune, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte Global Family Business , efectuat in randul a aproximativ 800 de companii din 58 de tari, inclusiv din Romania. Cu toate ca 68% dintre cei care conduc afaceri de familie spun ca intentioneaza sa pastreze businessul in familie, doar 26% au un plan clar de succesiune pentru pozitia de director general si chiar mai putini dintre ei, pentru celelalte pozitii din top management.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare