Eveniment

thumbs

Inca un deputat PSD trece la Pro Romania: Democratia nu mai caracterizeaza PSD

22.07.2019, 15:11 Sursa: zf.ro

Deputatul PSD Florin Stancu a anuntat, luni, ca demisioneaza din PSD si ca trece la Pro Romania. El a afirmat ca democratia nu ii mai caracterizeaza pe social-democrati si ca acestia nu au inteles nimic din votul romanilor de pe 26 mai.

"Dupa o lunga perioada de activitate politica in cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a ma alatura singurului partid de centru-stanga, social-democrat, pro-european si pro-cetateni din Romania. Am ales sa fac parte din echipa PRO-Romania. Vreau sa stiti ca liderii PSD nu au inteles nimic din votul de pe 26 mai. Ei considera ca nu au gresit cu nimic fata de romani si nu vor face nicio schimbare, nici macar de dragul primarilor. Democratia nu mai caracterizeaza PSD, iar daca nu faci schimbari nici acum, nu le poti spune romanilor ca te vei bate pentru ei si ca Romania va arata mai bine peste un an", a scris Florin Stancu, pe Facebook.

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca Florin Stancu va coordona filiala din judetul Dolj.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare