Zf 24

thumbs

ZF Live. Adrian Zarnescu, Syswin Solutions: Exportul are o pondere de 80% din vanzarile noastre, pe piete precum cele din Franta si Orientul Mijlociu

22.07.2019, 15:00 Sursa: zf.ro

"Suntem unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata in domeniul dezvoltarii de solutii integrate in ecosistemul Internet of Things (IoT)." Compania Syswin Solutions, un furnizor de solutii integrate de tip Internet of Things, a devenit unul dintre principalii jucatori activi pe piata locala de profil dupa ce a obtinut o finantare europeana de 1 mil. euro, care i-a permis sa se dezvolte accelerat. "Compania a fost infiintata in urma cu sapte ani, s-a format in jurul unui grup de oameni dornici de cercetare in domeniul microelectronicii si IT-ului. Pe parcurs am accesat mai multe fonduri europene, dintre care si o suma de un milion de euro, care ne-a permis o dezvoltare accelerata si la ora actuala pot sa spun ca suntem unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata in domeniul dezvoltarii de solutii integrate in ecosistemul Internet of Things (IoT)", a declarat Adrian Zarnescu, chief technology officer, Syswin Solutions in cadrul unei editii speciale a emisiunii de business ZF Live, organizata la Promenada Mall.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare