Banci si asigurari

thumbs

Noii lideri ai economiei locale. Zece sectoare mari si-au schimbat liderul in 2018: de la Banca Transilvania in sectorul bancar la Bog'Art in constructii

22.07.2019, 16:45 Sursa: zf.ro

Zece piete mari din economie si-au schimbat liderul in 2018, arata o analiza facuta de ZF pe baza datelor din anuarul Cei mai mari jucatori din economie. Printre noii lideri ai economiei locale sunt si trei afaceri antreprenoriale, toate trei preluand prima pozitie de la o companie straina. Banca Transilvania a devenit in 2018 cea mai mare banca dupa active detronand BCR, care a dominat autoritar clasamentul pietei bancare in ultimii ani. Preluarea Volksbank si a Bancpost alaturi de dezvoltarea organica au adus pentru prima data o banca pornita de la zero de antreprenori (Horia Ciorcila) pe primul loc in ierarhia bancara.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare