Business Hi-Tech

thumbs

Lenovo a inregistrat venituri de doua ori mai mari fata de anul trecut, de 240 milioane de dolari

20.08.2019, 12:37 Sursa: zf.ro

Lenovo a raportat venituri inainte de impozitare, de doua ori mai mari fata de anul trecut, ajungand la suma de 240 milioane de dolari. Venitul net a crescut, de asemenea cu 85 de milioane de dolari, anunta grupul Lenovo in cadrul informatiilor financiare din perioada aprilie-iulie 2019.

Veniturile inainte de impozitare s-au dublat comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 240 de milioane de dolari, cu 127 de milioane mai mult. Venitul net a crescut cu 85 de milioane de dolari, atingand suma de 162 de milioane de dolari.

Grupul Lenovo are activitati in peste 180 de piete si procese de fabricare flexibile.

Divizia PC and Smart Devices (PCSD), una dintre cele doua unitati ale grupului IDG (Intelligent Devices Group), a inregistrat cresteri ale veniturilor de 12%, obtinand cel mai mare profit intr-un prim trimestru fiscal.

Venitul inainte de taxe a fost de 524 milioane de dolari, in crestere cu 98 de milioane de dolari.

La categria PC-urilor, volumul Lenovo a depasit cu peste 13 puncte cota de piata aflata si ea in crestere, atingand astfel un record pentru PC-uri: o cota de piata de 24,9%. Altfel spus, unul din patru PC-uri din lume este un PC Lenovo.

A doua divizie a IDG, Mobile Business Group (MBG), a avut de asemenea un trimestru profitabil, crescandu-si veniturile inainte de impozitare cu 100 de milioane de dolari, pentru al patrulea trimestru consecutiv.

Divizia Data Center Group (DCG) a continuat sa imbunatateasca profitabilitatea comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pentru al optulea trimestru consecutiv. Veniturile au crescut cu peste 80% de la an la an, iar businessul Software Defined Infrastructure (SDI) a continuat sa creasca la o rata de doua cifre de la an la an.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare