Business Hi-Tech

thumbs

Hub-ul tech Silicon Forest din Cluj se extinde in a doua unitate dupa o noua investitie de 200.000 de euro

22.08.2019, 09:00 Sursa: zf.ro

Noua unitate are o suprafata de 1.200 mp si este situata intr-o cladire de langa Parcul Central din Cluj-Napoca.

Silicon Forest, spatiul de coworking si hub de tehnologie fondat anul trecut in Cluj-Napoca, a investit 200.000 de euro pentru deschiderea celei de-a doua unitati, tot in Cluj, aceasta urmand sa fie inaugurata la finalul lunii septembrie. Hub-ul dedicat in principal industriei IT&C a fost infiintat in iunie anul trecut in urma unei investitii de 200.000 de euro.

"Ne dorim sa deschidem inca o unitate pentru ca obiectivul nostru este acela de a crea o comunitate cat mai mare. Ne gandim la un ecosistem de startup-uri si firme mici, care au nevoie de spatii de lucru pe care noi le putem pune la dispozitie. Cu cat aceasta comunitate este mai mare, cu atat vor exista mai multe posibilitati de colaborare, de investitie", a declarat pentru ZF Gabriel Rusu, cofondator al Silicon Forest, impreuna cu doi investitori americani, Boaz Gilad, founder si CEO al Brookland Capital, si Guy Praisler, CEO al Dine Market. Totodata, a adaugat el, hub-ul are nevoie de o dimensiune mai mare, un plan mai complex de extindere pentru a putea atrage fonduri mari de la investitori straini.

Noua unitate a hub-ului de tehnologie Silicon Forest este situata intr-o cladire de langa Parcul Central din Cluj-Napoca si se intinde pe o suprafata de 1.200 mp, care poate gazdui inclusiv companii care au peste 50 de angajati.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare