Eveniment

thumbs

Bucurestenii, avertizati prin sistemul RO-ALERT de codul portocaliu de vijelii

25.08.2019, 18:55 Sursa: zf.ro

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) a transmis, duminica seara, un mesaj prin intermediul sistemului RO-ALERT prin care a avertizat bucurestenii asupra codului portocaliu de vijelii, sfatuindu-i sa evite deplasarile in aer liber.

"Avertizare COD POTOCALIU de frecvente descarcari electrice, vijelie, averse ce vor cumula 20...25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, in intervalul orar 18:30-19:30. Evitati deplasarea in aer liber si luati masuri de autoprotectie. IGSU", este textul transmis prin sistemul RO-ALERT.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare nowcasting cod portocaliu de furtuni pentru Bucuresti, valabila pana la ora 19.30.Meteorologii avertizeaza ca se vor inregstra frecvente descarcari electrice, vijelie, averse ce vor cumula 20...25 l/mp, dar si grindina de dimensiuni mici si medii.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare