Business Hi-Tech

thumbs

La cate miliarde au facut: Google plateste doar 500 milioane de euro pentru a inchide o investigatie pentru frauda a Fiscului francez

13.09.2019, 00:04 Sursa: zf.ro

Gigantul american Google a fost de acord sa plateasca suma record de o jumatate de miliard de euro in Franta pentru a pune capat unei investigatii pentru frauda a fiscului, conform unui anunt al investigatorilor care lucrau la acest caz, scrie Reuters. "Acest acord ne permite sa punem capat tuturor disputelor anterioare", a declarat Antonin Levy, unul dintre avocatii Google.

Ancheta din Franta urmarea sa stabileasca daca Google, companie al carui sediu central european este in Dublin, nu si-a platit toate taxele datorate nedeclarandu-si toate activitatile derulate pe teritoriul francez. Google plateste taxe modice in toate tarile europene pentru ca aproape toate vanzarile sunt inregistrate in Irlanda.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare