Business Hi-Tech

thumbs

Vargha Moayed, directorul de strategie al UiPath, cel mai valoros start-up din Romania: Vom lansa in cloud roboti software si pentru firmele medii si mici. Compania lucreaza acum la un fel de "creier" pentru roboti - o platforma care sa ajute robotii software sa ia automat decizii complexe

13.09.2019, 09:15 Sursa: zf.ro

UiPath, cel mai valoros start-up din Romania, care a devenit liderul global al noii industrii a robotilor software - care automatizeaza activitatile repetitive din companii - semnand contracte cu giganti precum Walmart, DHL sau Softbank - va ataca anul viitor si piata firmelor medii si mici, ca parte a efortului de expansiune pe noi segmente de piata si de simplificare a utilizarii platformei. "Majoritatea clientilor nostri sunt acum companii foarte mari, dar vom usura adoptia solutiilor de automatizare a proceselor repetitive (RPA) si de catre clientii mai mici, evolutie care va fi facilitata de lansarea propriei noastre platforme de cloud. Odata ce vom oferi solutiile noastre si din cloud vom cobori si mai mult bariera de intrare pentru companiile mici catre acest tip de solutii", a declarat in cadrul emisiunii de business ZF Live Vargha Moayed, directorul de strategie al UiPath. Una dintre cele mai importante directii de dezvoltare ale UiPath, ca parte a efortului de transformare in realitate a viziunii fondatorului "un robot pentru fiecare om", va fi aceea de imbunatatire a capacitatilor platformei de a lucra si cu date nestructurate si de a intelege limbajul natural, a adaugat Moayed. "Vrem sa reducem complexitatea astfel incat oricine sa poata automatiza o activitate si sa creeze un robot".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare