Business Hi-Tech

thumbs

eMAG a investit circa 500.000 de euro in noul Apple Shop din Baneasa. "Procesul de instalare al unui Apple Shop se face in urma unor analize amanuntite intocmite atat de Apple, cat si de eMAG."

13.09.2019, 09:32 Sursa: zf.ro

eMAG, cel mai mare retailer online din Romania, a investit circa 500.000 euro in cel de-al patrulea Apple Shop, deschis la finalul saptamanii trecute in cadrul showroomului din Baneasa, suma fiind alocata pentru amenajare, stocuri, training, promovare si reducerile oferite la inaugurare. Doua din celelalte Apple Shop-uri eMAG sunt tot in Bucuresti - in Crangasi si Titan, iar cel de-al treilea in Cluj-Napoca. "Avem in acest moment 4 Apple Shop-uri din cele 5 existente in Romania. Sunt mai multe avantaje pe care eMAG Apple Shop le ofera clientilor: consultanta specializata, disponibilitatea rapida pentru produsele noi, expunerea tuturor categoriilor de produse, la care se adauga si serviciile eMAG de retur in 30 de zile, creditare inclusiv in rate fara dobanda, multiple modalitati de comanda si livrare", a declarat pentru ZF Iulian Stanciu, CEO-ul eMAG.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare