Eveniment

thumbs

Valoarea voucherelor de vacanta ar putea creste in extrasezon la 2.080 lei

15.09.2019, 08:02 Sursa: zf.ro

Valoarea voucherelor de vacanta va fi majorata de la 1.450 lei la 2.080 lei pentru cei ce aleg sa mearga in vacanta in extrasezon, conform unei propuneri a Ministerului Turismului care va fi discutata in perioada urmatoare cu industria, a anuntat ministrul de resort Bogdan Trif, la Antena 3.

Beneficiarii pot opta sa isi petreaca vacanta in lunile octombrie - noiembrie si martie - aprilie, cand de regula se inregistreaza un numar redus de turisti, si vor primi vouchere majorate. Masura ar putea fi aplicata de anul viitor, a precizat ministrul.

Saptamana viitoare va avea loc o intalnire cu reprezentantii industriei turismului, iar propunerea poate fi imbunatatita, a precizat Trif, care a adaugat ca masura distribuirii de vouchere de vacanta va fi prelungita si dupa 2020.

Cititi mai mult pe mediafax.ro.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare