Eveniment

thumbs

Parcul de aventura din Romania deschis pe o platforma militara, unde mananci la popota si dormi in camere Tun si apartamente Colonel

15.09.2019, 10:03 Sursa: zf.ro

Una dintre distractiile de weekend ale corporatistilor romani este Arsenal Park, un parc de aventura "cu de toate", deschis in Orastie, pe o fosta platforma militara.

Astfel, vizitatorii au de ales intre o serie de activitati precum escalada, traseul de tiroliene, tir cu arcul, plimbari cu scutere electrice, biciclete, karturi sau masinute de golf, escape-roomuri, zbor cu parapanta, paintball, airsoft sau pot, pur si simplu, sa se racoreasca in aqua park. Printre activitatile gratuite se numara skate parkul sau parcul de fitness.

Arsenal Park a luat nastere ca unitate turistica in 2009, iar investitiile au ajuns, in prezent, la peste 20 de milioane de euro. Sebastian Antal, directorul general al businessului, povesteste ca platforma pe care se afla Arsenal Park exista din jurul anilor 1936-1938, cand Carol al II-lea a dispus oferirea unui spatiu de aproape 90 de hectare armatei, pentru efectuarea unor experimente in domeniul materialului explozibil si al munitiei.

"Am ales aceasta locatie pentru pozitionarea strategica si potentialul pe care il prezenta. Pe langa faptul ca are o frumusete aparte, judetul Hunedoara este bogat din punctul de vedere al obiectivelor turistice, printre care amintesc castelul Corvinilor, cetatile dacice, cetatea Devei, muntii Parang si Parcul National Retezat. Inca neexploatate in totalitate, acestea prezinta in continuare o oportunitate de dezvoltare", povesteste Antal.

Cititi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare