Business international

thumbs

Cum a ajuns o bucatareasa sa castige mai multi bani decat un director de banca. Face 30.000 de dolari pe zi fara nici un efort

21.09.2019, 08:00 Sursa: zf.ro

Fost bucatar-sef si o jucatoare de baschet foarte competitiva, o australianca castiga milioane postand fotografii cu tinute si exercitii de fitness, precum si videoclipuri pentru cei 2,5 milioane de fani de pe Instagram.

Jem Wolfie, care locuieste in orasul Perth din vestul Australiei, castiga 30.000 de dolari pe zi vanzandu-si propriile produse, antrenamente si carti electronice cu retete pe un site din social media pe baza de abonamente, numit OnlyFans. O persoana poate plati 15 dolari pe luna pentru a-i viziona continutul.

Prin intermediul afacerilor sale, tanara de 27 de ani a castigat mai mult de 2 milioane de dolari din august anul trecut, potrivit publicatiei Perth Now, iar celebritatea sa este pe punctul de a creste si mai mult.

Wolfie a abandonat liceul pentru a lucra 70 de ore pe saptamana in industria culinara, terminand rapid un curs de bucatari, timp in care a avut o slujba intr-o cafenea pentru a se intretine. Dar, deoarece meseria de bucatar nu s-a dovedit a fi ceea ce sperase ea, si-a indreptat atentia spre Liga de Baschet din Australia de Vest (WABL) si a inceput sa joace mai serios.

Cum a ajuns o bucatareasa sa castige mai multi bani decat un director de banca. Face 30.000 de dolari pe zi fara nici un efort

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare