Business Hi-Tech

thumbs

Investitie de 2 mil. euro intr-o aplicatie mobila dezvoltata de romani pentru a rezerva, comanda si plati o masa la restaurant

23.09.2019, 00:00 Sursa: zf.ro

Bittwatt Financial Investments PLC, un fond de investitii din Marea Britanie, a investit 2 mil. euro intr-o aplicatie mobila prin intermediul careia clientii pot vedea, in orice moment, promotiile restaurantelor din proximitate, isi pot rezerva masa preferata si pot alege varianta prin care se elimina comanda si plata la chelner. Aplicatia, numita BGourmet, a fost dezvoltata de o echipa de IT-isti din Romania, iar aceasta se poate descarca din App Store (iOS) sau Google Play (Android). In cadrul BGourmet sunt listate deja peste 200 de restaurante in Bucuresti, iar investitorii mizeaza pe cel putin 100.000 de descarcari in urmatoarele sase luni. "Am gandit aplicatia BGourmet plecand de la situatii cu care m-am confruntat. Pe de o parte este experienta de turist, care ajunge intr-un oras unde nu cunoaste restaurantele, dar vrea sa se bucure de cultura culinara a locului. Pe de alta parte, stim cu totii cum sunt momentele stanjenitoare din restaurant, cand stai cu mana ridicata, doar-doar te vede chelnerul si vine sa ia comanda sau sa aduca nota. BGourmet face toate acestea si ii lasa omului timp pentru experiente la restaurant, de care sa se bucure", a declarat Christian Hagmann, country manager pentru BGourmet in Romania. El se ocupa de implementarea aplicatiei in Romania, si de extinderea pe piata europeana.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare